Grigore Bianca are 19 ani, este din Ploiești, a studiat la Colegiul Național “I. L. Caragiale” din Ploiești, profilul matematică-informatică și acum activează ca actriță și cântăreață în cadrul Casei de Cultură a Studenților din Ploiești. Din 2017 lucrează și ca model pentru designeri, fotografi și branduri. Bianca spune că frumusețea este tot mai deformată din cauza rețelelor de socializare care au creat o lume ideală, dar imaginară. După bacalaureat își dorește să studieze arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București. 

  1. Prezintă-te în câteva cuvinte (vârstă, studii, pasiuni)!

Mă numesc Grigore Bianca, am 19 ani și am studiat la Colegiul Național “Ion Luca Caragiale” din Ploiești, pe profilul matematică-informatică. Activez ca actriță și cântăreață în cadrul Casei de Cultură a Studenților Ploiești de 8 ani și în momentul de față mă pregătesc intens pentru intrarea la facultate, cultivând pasiunea mea principală, desenul. Ca activitate part-time, lucrez ca model pentru designeri, fotografi și branduri.

  1. Cum și când ai început să cochetezi cu lumea modelingului? 

Pot spune că întotdeauna am avut o pasiune pentru aceasta industrie, dar propriu-zis am început să activez ca model in anul 2017, la încurajările unei persoane apropiate mie, care făcea deja parte din aceasta lume. 

  1. Ce nu se spune despre industria modelingului, dar este important de știut?

În ciuda faptului ca industria promovează frumusețea, naturalețea și susține designerii de peste tot din lume, împreună cu echipa lor, un lucru important, care este mult prea puțin discutat, este modul în care se impun anumite standarde pe care modelul trebuie să le atingă, indiferent de cum reușește să o facă.

  1. Care sunt 3 cele mai importante reușite de când activezi în industria promovării frumuseții?

O realizare foarte importantă este faptul ca am înțeles ce înseamnă cu adevărat să trăiești această viață, cu bune și cu rele și faptul că pot să sfătuiesc alte persoane care vor să între în această industrie și să le pregătesc pentru ceea ce urmează și ce presupune. În decursul acestor ani am defilat și pozat pentru oameni influenți de la care am învățat modul în care trebuie abordată și munca lor și am cunoscut și alte perspective.

  1. Ești pe ultima sută de metri înainte de examenul maturității. Ai reușit să te concentrezi pe învățat? Argumentează!

Pot spune ca am pus foarte mult suflet și m-am concentrat anul acesta doar pe invatat, deoarece este un pas foarte important care poate defini dezvoltarea pe plan academic a unei persoane. Pentru mine, experiența bacului este una stresantă deoarece se ține foarte mult cont de rezultatele obținute, în România, cât și în alte țări, dar sunt încrezătoare că mă voi descurca foarte bine.

  1. Ce facultate ți-ai propus să urmezi și de ce? Detaliază!

De când mă știu am fost atrasă de artă și tot ce presupune aceasta, fiind o iubitoare de frumos și estetic, cât și de partea tehnică și reală a vieții. Având aceste lucruri în minte, am decis să urmez Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București, îmbinând frumosul cu utilul. 

  1. Ce ți-ai dori să se schimbe în această lume la nivel de percepție? Detaliază!

Din punctul de vedere al lumii modei, în România, mi-aș dori să se schimbe percepția despre frumusețe, la momentul actual fiind una toxică și imposibil de atins pe cale naturală și sănătoasă. Modelele sunt împinse sa fie cât mai slabe și mai tonifiate, neavând control asupra corpului lor, astfel ajungându-se la probleme de sănătate, cât și probleme la nivel psihic și emoțional.

Din punctul de vedere al lumii în general, aș schimba percepția oamenilor asupra vieții, din cauza rețelelor de socializare s-a creat o lume ideală, în care orice om vrea să trăiască, dar este o lume imaginară, viața nefiind una perfectă, dar frumoasă. Viața este diferită pentru fiecare persoana deoarece toți suntem diferiți și unici în modul nostru.

  1. Cum definești tu frumusețea?

Frumusețea este subiectivă, fiecare persoană are modul ei de a defini frumusețea și de a o aprecia. În viziunea mea, frumusețea este în caracterul unui om, aspectul fizic fiind o carcasă a sufletului, dar trecator.

  1. Un sfat pentru adolescentele care își doresc să înceapă o carieră în modeling?

Sfatul meu este să înțeleagă că este o decizie foarte importantă și care îți poate influența viitorul, să se gândească la prioritățile pe care acestea le au în viață și să pună în balanță. Eu activez ca model freelancer de ceva timp, deoarece am considerat că educația este mult mai importantă, frumusețea fiind trecătoare. 

Pentru o perioada am lucrat într-o agenție ca model, cât și ca scouter și am realizat că valorile cu adevărat importante în viață nu sunt valorificate în aceasta industrie. Fă-o dacă îți dorești, eu o fac din pasiunea pentru artă, dar nu îți pune viața în mâinile altora. 

  1. La final, lasă un mesaj pentru cititorii Observatorului Prahovean. 

Tu ești scriitorul destinului tău. Fă ce îți place în viață, dă importanță lucrurilor cu adevărat importante și de viitor și pune-te pe tine și pe cei dragi pe primul plan întotdeauna. 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău