vremea cu Busu, Busu de la pro tv, Busu si Apocalipsa, disconfort termic

Busu, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv și posibil liderul de audiență pe tot ce înseamnă știrile despre vreme, anunță Apocalipsa, în doar 5 minute, zilnic. „Soarele dogorește”, „temperaturile resimțite se apropie de 45 de grade”, „e o zăpușeală teribilă” și „aerul devine irespirabil” sunt doar câteva dintre expresiile folosite de prezentator într-o singură intervenție. Urmează un articol despre vremea lui Busu, vreme care te trimite cu gândul la mare, dar care te baricadează în casă, cu aerul condiționat la maximum!

În doar 5 minute petrecute cu Busu în fața televizorului ai posibilitatea să te încarci cu cele mai negative cuvinte, fix înainte de să pleci la drum, în weekend, la muncă etc. 

Voi sunteți atenți la ce zice Busu?

Nu știu dacă ați fost atenți la cuvintele pe care le folosește Busu atunci când prezintă vremea, însă totul e pe negativ, chiar dacă temperaturile sunt pe plus. Sunt convins că metaforele sunt bune și ele iar avertizările meteorologice sunt o parte importantă a vieții, însă totul este dus la extrem.

Citește și: Burnout la locul de muncă sau momentul în care îți ieși din pepeni și faci poc

Vrei să pleci la muncă cu zâmbetul pe buze, însă Busu îți spune că urmează o zi înfiorător să caldă. Nici nu știi cum să te pregătești pentru o asemenea avertizare. Doar astrele ar putea să mai ajute, însă Busu prezintă vremea.

Problemele lui Busu caută o rezolvare

Nu doar vremea e de Busu. Busu aduce și probleme, d-alea cu pitici inteligenți pe creier, cu care te încarcă și la care cere rezolvare, așa, în mod spontan.

Așadar mintea este scoasă din reparații și caniculă și, ca prin minune, rațiunea funcționează sub presiune și oferă răspunsul potrivit, fix înainte de radiațiile puternice și aplicarea unei creme cu SPF crescut.

Ai chef să te simți bine în pielea ta, dar Busu îți vorbește despre disconfort termic foarte ridicat? În acest caz ziua deja e pierdută și totul este despre supraviețuire. Poți da de pomană toată cărțile motivaționale pentru că nu își mai fac efectul. Starea ta de zen s-a dus pe apa sâmbetei. Busu are întotdeauna dreptate!

Cu cafeaua în foc și cu soarele pus pe caniculă

Pregătești cafeaua și atmosfera devine înăbușitoare imediat ce îl asculți pe Busu. E cald, e fierbinte și chiar frige tot în jur! Temperaturile se apropie de 45 de grade, fără exagerări. Asta la umbră!

Parcă vine Apocalipsa și îți vine să spargi banii pe prostii. Doar vine weekendul! Te gândești, rațional, nu mai mult de-o secundă, dacă Busu are contract cu PRO TV-ul sau cu Dumnezeu.

Radiațiile UV și crema cu SPF

Chiar și cu aerul condiționat pornit, ziua rămâne toridă. Începe ședința, lumea e la birou, iar stresul termic este foarte ridicat. Busu, aproape la milimetru, reușește să anunțe nivelul de radiații UV. Da, e ridicat și e de stat în casă sau undeva la mare, sub o umbrelă.

Fix când îmi fac curaj să ies la plajă îmi aduc aminte de sfaturile lui Busu: aveți grijă cu expunerea la soare! Aș putea să-i mulțumesc lui Busu că are grijă de mine și de sănătatea mea, însă fericit si cu banii în buzunar nu pot rămâne. Totul e în disconfort și weekend-ul a venit!

Vremea și vremurile, jucării pentru oameni mari

Adevărul e că vremea și vremurile se joacă cu noi, iar Busu nu face altceva decât să ne avertizeze, ba chiar să ne protejeze. Dacă de luni, la vremea cu Busu, se schimbă ceva, sigur textul ăsta a ajuns unde trebuie.

În altă ordine de idei, ca să rămân pozitiv, nu cred că vine Apocalipsa, iar Busu rămâne același om simpatic care prezintă (sau anunță?) vremea? Busu știe! Busuuuuu, dacă citești acest text, rogu-te să nu te superi. Fii fără stres. E doar un pamflet, cu drag pentru vreme și joc logic de cuvinte.

Citește și: Se face treabă bună la Ploiești! Pampersul din autobuzul 30 stârnește reacții pe Facebook din partea cetățenilor cu spirit civic

Weekend fain tuturor, cu nivel ridicat de relaxare și SPF din plin.

Sursă FOTO: Știrile Pro TV

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău