Larisa Bălan, tânăra care a avut curaj să renunțe la un post sigur de angajat pentru a se putea ocupa de un business în antreprenoriat, a fost invitata lui John Cristea în podcastul de la Observatorulph.ro.

Larisa Bălan are de mai bine de un an de zile propriul business în social media. De doar câteva săptămâni ea a renunțat la poziția de angajat pentru cea de antreprenor.
Pe lângă faptul că este scriitoare, Larisa se ocupă și de creare de conținut pentru social media. Cele mai importante lucruri în mediul online, spune ea, sunt research-ul și consecvența.

“În mediul online toată lumea e expertă. Însă e doar o iluzie. Nu e așa simplu… Trebuie să fim la curent cu absolut tot ce e nou și să nu ne oprim niciodată din învățat. Online-ul se poate schimba de la o oră la alta… ”, spune Larisa, pentru Observatorulph.ro.

Un subiect interesant și oarecum inedit pentru mulți dintre noi, este cel legat de NFT-uri.
Un jeton infungibil (NFT) este o unitate de date unică dintr-un registru contabil informatic denumit blockchain. Jetoanele infungibile pot fi folosite pentru comercializarea creațiilor digitale, cum ar fi arta digitală, articolele din jocurile video și muzica. Totuși, atât fișierul ce conține creația originală, cât și orice copie a sa pot fi accesate de oricine, nu doar de proprietarul jetonului.

Larisa este în permanență conectată la zona de digital, așa că și-a propus ca următoarea ei carte să fie publicată online, cu ajutorul NFT-urilor.

Multă baftă, Larisa!

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău