Valentin Zanfir este un ploieștean care reușește cu succes să îmbine pasiunea cu afacerile și familia, fără să neglijeze vreuna dintre ele. Organizatorul SUbcarpati Trail Run și deținătorul echipmont.ro, Valentin este și tatăl unei fetițe de 5 ani.

UPDATE Urmăriți înregistrarea emisiunii la finalul textului.

Invitatul lui John Cristea în emisiunea Generația lui John, de luni, 14 iunie, difuzată în direct pe Observatorulph.ro Live de la ora 13.00, este Valentin Zanfir. Ploieșteanul vine să ne spună cum reușește să se ocupe atât de bine de familie, pasiune și afaceri.

Născut și crescut în Ploiești, la 38 de ani Valentin are o fetiță de 5 anișori, deține un business numit Echipmont.ro și este organizatorul competiției naționale Subcarpati Trail Run.

„Mă numesc Valentin Zanfir, am 38 de ani și sunt născut, crescut la Ploiești. Am o fetiță de 5 ani, Mara, și fac tot posibiliul să o cresc într-un mediu cât mai sănătos, să învețe de la oamenii care își depășesc limitele , iar dorința mea cea mai mare este să crească și să-și facă o familie în România.

Pasiunea mea este muntele și practicarea sporturilor montane. Din pasiune pentru munte, am deschis și o afacere online, începută în 2011, numită EchipMont.ro prin care aducem echipament de munte și activități conexe.

La Subcarpati Trail Run 2021 am avut la start peste 500 participanți din toată țara, competiția fiind afiliată ITRA (International Trail Running Association)”, spune Valentin, pe scurt, despre el.

VIDEO

FOTO

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău