Alex Cruceru, podcast, generatia lui John, sezonul 2

Alex Cruceru, venit tocmai din București pentru podcast Generația lui John, a discutat în primul episod din sezonul 2 despre proiectele muzicale pe care acesta le-a desfășurat în ciuda pandemiei. Tot în cadrul interviului, invitatul a povestit despre cum la vârsta de doar 16 ani a lansat prima propunere de căsătorie, îndrăgostit lulea fiind.

În cadrul podcastului, cu chitara la purtător și cu povești despre iubire, Alex a transmis muzică bună și povești pline de exclusivități. Acesta a povestit cum la vârsta de doar 16 ani, îndrăgostind fiind, a cerut-o de soție de fata cu care voia să fie toată viața.

Citește și: Povestea lui Marian Dumitru și începuturile în actorie: “Se poate renunța la un pachet de țigări și să vii la teatru. Mai înveți câte ceva…”

Alex, pe parcursul podcastului, dezvăluie inclusiv numele primei sale iubiri. Urmărește podcastul integral și vezi de ce prima iubire nu se uită niciodată.

Podcast cu Alex Cruceru, în primul episod din sezonul 2 Podcast Generația lui John

Podcast Generația lui John este o producție media în cadrul Observatorul LIVE care se difuzează pe pagina de Facebook Observatorul Prahovean, iar ulterior poate fi urmărită atât pe Spotify cât și pe Youtube Generația lui John.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău