rodica georgescu, interviu, podcast, generatia lui John, antreprenor

Urmărește un interviu cu ploieșteanca Rodica Georgescu, femeia care a avut curajul să plece de-acasă, la doar 14 ani, pentru a-și îndeplini visurile. Pandemia nu a ținut-o în loc, ci a provocat-o să se reinventeze.

Urmărește în direct, luni, 11 octombrie 2021, podcast Generația lui John și află întreaga poveste a antreprenoarei Rodica Georgescu.

Rodica Georgescu are 33 ani este din Ploiești și terminat Managementul Afacerilor în cadrul UPG. În prezent este studentă în anul III la Universitatea Națională de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design, Modă.

Lucrez de la o vârstă foarte fragedă, 14 ani – vârstă la care alții încă se joacă

„Tot de la 14 ani am început să locuiesc singură (fără părinți). După mulți ani în care i-am judecat pe părinții mei pentru multe lucruri, am ajuns să fac pace cu trecutul meu și să hotărăsc singură ce pot sau nu pot să fac.

M-am maturizat devreme, deși am ascuns asta foarte mult timp sub o mască veselă, care, probabil, de multe ori denotă superficialitate.”, povestește Rodica Georgescu. 

Citește și: Interviu cu Răzvan Ochea, vicecampion național la culturism: “De la zi la zi trebuie să fii mai bun și mai disciplinat. Nu poți păcăli sportul acesta!” 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău