Izabela Padure, interpreta muzica populara, educatoare, interviu, locul 2, concurs de miss, generatia lui John

Izabela Pădure are 19 ani, este studentă, educatoare și interpretă de muzică populară. Izabela a obținut locul 2 la concursul Miss Generația lui John și consideră că frumusețea este reprezentată de momentele care contează cu adevărat.

1. Prezintă-te în câteva cuvinte. (vârstă, pasiuni, planuri de viitor)

Mă numesc Izabela Pădure, am 19 ani și sunt educatoare. A 2-a mea pasiune este muzica, cea prin care pot transmite tot ceea ce simt și cu ajutorul căreia sper să încânt cât mai multe persoane, atât la spectacole și alte concursuri, cât și la alte evenimente speciale din viața lor.

2. Ce reprezintă, pentru tine, locul 2 pe care l-ai obținut în cadrul concursului Miss Generația lui John?

Fiind primul concurs de miss la care am participat, am avut un sentiment absolut minunat atunci când am aflat că am câștigat locul 2.

Citește și: [VIDEO] Câștigătoarea Miss Generația lui John: “Nimeni și nimic nu te învață cum să te ridici. Singura soluție este suferința. Suferința ne învață cum să fim puternici!”

Prin această poziție, pe lângă experiența acumulată, mi-am confirmat faptul că machiajele și alte filtre nu semnifică nimic pentru cei din jur. Atitudinea și încrederea în sine reprezintă cele mai importante calități pe care toți ar trebui să le aibă.

3. Ce te-a determinat să te înscrii în concursul de frumusețe fără filtre?

M-am gândit să mă înscriu în acest concurs pentru a încuraja celelalte fete să fie cât mai naturale și să-și arate adevărata lor frumusețe.

4. De fapt, ce anume înseamnă să fii frumos? Cum arată frumusețea pentru tine?

Frumusețea, pentru mine, este reprezentată de momentele care contează cu adevărat pentru noi și fiecare gest mărunt în care găsim fericirea.

Încrederea în sine și în persoana care ești azi surprinde frumosul din fiecare, indiferent de criteriile impuse de societate. O personalitate frumoasă descrie perfect o persoană frumoasă.

5. Detaliază 3 valori pe care orice om ar fi bine să le aibă.

Respectul este poate una dintre cele mai des menționate valori. Respectul este necesar în absolut toate interacțiunile sociale. Fie că este vorba de respectul de sine, fie despre respectul față de alții, acesta joacă un rol important în viața de zi cu zi.

Integritatea. Putem spune că este de un real folos pentru toată lumea și ne ajută să avem încredere unii în alții. Faptul că sunteți corecți, onești și că spuneți adevărul chiar și atunci când aveți de suferit denotă tărie de caracter care pe unii îi va înfuria, iar pe alții îi va face să vă admire.

Iubirea. Fără iubire viața de multe ori nu are farmec, iar cei care nu experimentează această senzație au falsa impresie că trăiesc, ei de fapt fiind doar existenți în „peisajul” uman.

6. De ce crezi că tot mai multe persoane folosesc filtre și aplicații de editare pentru pozele pe care urmează să le posteze pe rețelele de socializare?

Majoritatea oamenilor aleg filtrele sau alte aplicații deoarece nu au încredere în persoana lor. Formându-și o părere greșită despre cum ar trebui să arate, aceștia încearcă orice posibilitate pentru a se afișa în mod plăcut celorlalți, ascunzând realitatea.

7. Ești studentă, educatoarea, artist de muzică populară și locul 2 la Miss Generația lui John. Cum reușești să faci față tuturor provocărilor?

Organizată. Aceasta este însușirea mea definitorie. Împărțind timpul în mod egal tuturor activităților importate și eliminând orice altceva ce îmi poate irosi timpul, reușesc să fac față tuturor provocărilor.

8. Care este cel mai mare vis al tău și ce anume faci în prezent pentru ca acesta să devină realitate?

Unul dintre visurile mele este să îmi deschid propriul afterschool. Acumulând cât mai multă experiență în acest domeniu și încercând să mă implic în cât mai multe proiecte. Cu pași mărunți și multă răbdare mă îndrept către îndeplinirea acestuia.

9. La final, lasă un mesaj pentru cititorii ziarului Observatorul Prahovean.

Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea. — Lev Tolstoi

Citește și: Ioana Neagu, locul 3 la Miss Generația lui John: ”Am învățat să fiu fericită și dacă pierd și dacă e să câștig. Participarea este mai presus decât titlul de miss”

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău