inscrieri, miss generatia lui John, beauty without filters

Frumusețea nu are nevoie de aplicații de editare foto, ci de curajul de a fi tu, indiferent de standardul 90-60-90 impus de societate și de rețelele de socializare. În cadrul concursului se pot înscrie fete cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani. Candidatele vor trece prin 3 etape de votare online și marea finală. Înscrierile au loc până pe data de 13 septembrie 2021, moment în care fiecare susținător va putea să-și exprime votul, online și gratuit.

Frumosul nu are voie să fie standardizat. Standardele creează frustrări, neîncredere și superficialitate. Miss Generația lui John sparge barierele impuse de societate și le oferă candidatelor curajul de care aveau nevoie pentru a se simți frumoase.

Despre Miss Generați lui John

Miss Generația lui John este o competiție de frumusețe. Aceasta le oferă fetelor cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani posibilitatea de a sparge barierele standardelor 90-60-90. Competiția se desfășoară la nivel național și pune accent pe educație, frumusețe, decență și inteligență.

Citește și: Ploieșteanca Lavinia Palanite s-a întors din America cu locul 3 la Miss Bikini US 2021

Miss Generația lui John este simbolul frumuseții naturale, fără filtre și aplicații de editare/modificare a chipului.

Modalitate înscriere în concurs

Pentru a se înscrie în concurs, candidatele sunt rugate să intre pe  miss.generatialuijohn.ro și să citească cu atenție Regulamentul. Apoi sa acceseze secțiunea Înscrieri și să își creeze profilul de concurs. După confirmarea înscrierii, candidatele pot accesa secțiunea Concurs de pe miss.generatialuijohn.ro pentru a participa la prima etapă, etapă care se va desfășura online.

Poze fără filtre, frumusețe autentică

Miss Generația lui John se desfășoară în 4 etape, fiecare cu provocările sale. Pentru prima etapă candidatelor li se solicită să urce pe platforma miss.generatialuijohn.ro o poză tip bust, în care să poarte un machiaj cât mai natural. Candidatele sunt rugate să nu își proceseze pozele și să nu folosească aplicații sau filtre care le modifică structura/geometria feței. Comunitatea va fi rugată să voteze, online, cea mai frumoasă candidată. 

Etapa de înscriere în concurs a început. Aceasta durează până pe 13 septembrie, atunci când se va da start primei etape de votare. Nu sunt percepute taxe pentru înscrierea în competiție. 

10 candidate vor ajunge în marea finală

Etapa cu numărul 4, denumită și FINALA, se va desfășura cu doar 10 dintre cele mai votate candidate. Ne propunem ca această ultimă etapă să se desfășoare offline, în cadrul unui eveniment care va fi anunțat la momentul potrivit. În cazul în care contextul impus de pandemie nu va fi favorabil, vom transmite evenimentul online, printr-o soluție tehnică.

Citește și: O platformă educațională le oferă tinerilor, în mod gratuit, teste specializate și întâlniri cu psihologi, mentori și consilieri pentru îndrumare în carieră

Candidatele vor trece prin mai multe probe și vor fi votate de către un juriu surpriză, compus din nume sonore. Deși vor exista premii pentru cele mai votate dintre candidate, cea mai importantă miză a acestui concurs este titlul de Miss Generația lui John 2021.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău