candidate Miss Generatia lui John

Primele 12 candidate care au spart gheața și s-au înscris pe site-ul Miss Generația lui John au frumusețea la purtător și luptă pentru locul întâi. Una dintre candidate este din Constanța și se bucură de faptul că a auzit de noi la timp pentru că își dorește ca frumusețea să nu fie standardizată, ci să se reflecte în fiecare dintre noi. Printre candidate avem și artiste, dar și persoane pline de energie, care promovează fericirea prin simplitate.

Acestea sunt primele 12 candidate care promovează frumusețea fără filtre

Cu aspirații mărețe, fără limite și cu frumusețe naturală, primele candidate din concurs vin în fața voastră pentru a-și prezenta începutul în Miss Generația lui John. E timpul să vă obișnuiți cu acestea frumoase fete. Să le apreciați iar când se va striga start vot, să le sustineți pe cele care considerați că merită votul vostru.

Cum se descriu primele candidate la Miss Generația lui John?

“Helloooo, lume! Mă numesc Diana, cunoscuții mă știu de Saritas și pur și simplu împart fericire prin zâmbete! Îmi place foarte mult sa las în urma mea pozitivitate și fericire supremă, doar prin simplitate”, spune Diana Saritas, 19 ani, Lipănești.

Citește și: Au început înscrierile pentru Miss Generația lui John, concurs de frumusețe, fără filtre și fără bariere

“Sunt o persoană visătoare. Ador arta în toate sensurile ei. După câțiva ani de canto, îmi completez imaginea studiind arhitectura. Îmi doresc să devin un artist complet. Dacă merit, votați-mă!”, declară Larisa Necula, 16 ani, Ploiești.

Arta se îmbină cu frumusețea la Miss Generația lui John

“Mă numesc Bianca Ionescu, am 15 ani și sunt din Ploiești. Mă consider o fire sensibilă și ambițioasă. Iubesc muzica. Urmez cursurile de canto în cadrul școlii “Art Academy”. De curând am lansat o piesă proprie cu videoclip.

Mi-aș dori din tot sufletul ca pe baza acestei pasiuni sa îmi construiesc o adevărată carieră, dar sunt conștientă că nu voi reuși fără multă munca și implicare.”, spune Bianca, 15 ani, Ploiești.

Constanța ne citește și participă la Miss Generația lui John

“Numele meu este Rebecca și am 18 primăveri petrecute la țărmul Mării Negre. Sunt brunetă, am ochii ca mura, 1,64 înălțime și 48 de kg. Sunt o fire veselă, sociabilă care își ocupă timpul cu activități practice.

Îmi place să realizez orice îmi propun, fiind ghidată de zodia berbecului. Principalul motiv pentru care îmi doresc să fiu votată este acela de a demonstra că frumusețea nu are standard și că se reflectă în fiecare.”, se descrie Rebecca, 18 ani, Constanța.

Înscrierile continuă până pe 13 septembrie

Candidatele susțin frumusețea fără filtre și așteaptă să fie votate din 13 septembrie. Până atunci, în cadrul Miss Generația lui John se pot înscrie fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 23 de ani, care au cetățenie română. 

Zilnic veți găsi nume noi pe pagina de concurs pentru a vă familiariza cu concurentele și pentru a o susține pe cea care merită votul vostru. 

Citește și: O platformă educațională le oferă tinerilor, în mod gratuit, teste specializate și întâlniri cu psihologi, mentori și consilieri pentru îndrumare în carieră

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău